Семейно право

Когато имате въпрос или проблем в областта на семейното право, не се колебайте и се свържете с нас. Ние сме Вашият надежден партньор.

Развод

Адвокатска кантора Давидкова и Китанова има дългогодишен опит в областта на Семейното право. С готовност екипът ни би поел Вашето бракоразводно дело. Независимо дали ще се спрете на развод по взаимно съгласие или развод по исков ред Вие ще получите висококвалифицирана правна защита. Предлагаме конкурентни цени и подготовката на всички документи за развод в най-кратки срокове

Родителски права и издръжка

Въпроси като родителски права, издръжка, както и тези за личните отношения между родител – дете следва да бъдат уредени по съдебен ред. Не отлагайте да сторите и се погрижете за интересите на Вашите малолетни или непълнолетни деца. Адвокатите от кантората биха защитили правата им по най-добрия и професионален начин.

Ако издръжката, която получава Вашето дете е минимална или недостатъчна, или пък искате да промените режима си на лични отношения със него, ние сме насреща. Натрупаният ни опит в тази област Ви гарантира успешния край на всяко дело.

развод
родителски права

Ограничаване и лишаване от родителски права

Спрямо всеки родител, който не дава издръжка, не полага грижи за децата си, чието поведение представлява опасност за личността, здравето, възпитанието, имуществото на детето му, може да бъде заведено дело за ограничаване или лишаване от родителски права. В случай, че имате подобен проблем, нашият екип с готовност ще се отзове.

Брачен договор

Адвокатска кантора Давидкова и Китанова може да изготви Вашият предбрачен договор или брачен такъв, който да сключите по време на брака си. Изготвянето на брачен договор  е услуга, на която често се спират нашите клиенти, тъй като това е най-бързият и евтин начин да уредите имуществените отношения със съпруга Ви, в случай че Ви предстой развод.

Осиновяване

Ако сте решили да се сдобиете с нов член на Вашето семейство или да станете приемен родител, ние с радост бихме Ви помогнали да преминете през тази тромава процедура. Осиновяването на бебе или осиновяването на дете е прекрасно събитие, което не си струва да бъде помрачавано от социалната администрация в страната.

Поставяне под запрещение

 Ако Ваш близък страда от слабоумие или душевна болест и не може да се грижи за своите работи, то тогава е необходимо да започнете процедура по поставяне под запрещение. В случай че лицето бъде поставено под пълно или ограничено запрещение, трябва да бъде учредено настойничество или попечителство. Нашите адвокати биха Ви указали професионална помощ, в случай че се сблъскате с подобен проблем.

Домашно насилие

В случай че Вие и/или Ваш близък сте жертва на домашно насилие, не губете време и своевременно се обърнете към нашите адвокати за правен съвет. Сроковете за подаване на жалба за домашно насилие са кратки, а нуждата от налагане на мерки за защита е винаги налице.

осиновяване

Доверете се на нашия опит!

Не оставяйте Вашите интереси в случайни ръце!

Помагаме на нашите клиенти да успяват!

Други сфери на дейност