info @ dklegal.eu | +359 876 679731 | +359 876 679731

Ние в Адвокатска кантора DK Legal винаги се стремим да предлагаме качествени и надеждни услуги. Много добре разбираме, че своевременната консултация с адвокат правна помощ може да спести много главоболия и разходи За нас удовлетвореността на клиента винаги е на първо място, като се стараем винаги да осигуряваме високо ниво на предоставяните услуги.

Тук ще откриете мнения на част от клиентите на Адвокатска кантора DK Legal. Те вече ни се довериха – направете го и Вие.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Професионалисти! Хора, които си раэбират от работата, искат да помогнат и не ти ” съдират кожата”, като повечето адвокати.

Кантелина Сарафова

Преди 10 дни си запазих час за консултация и посетих кантората. Адвокат Китанова и адвокат Давидкова бяха много отзивчиви и ми разясниха всички възможни решения на моя проблем. Днес ми се обадиха, за да ме уведомят, че са входирали жалбата за спиране на незаконния строеж на границата на имота ми. Искрено Ви благодаря за съдействието.

Дора Ангелова

Страхотни професионалисти. Помогнаха ми изключително много при решаване на спора с бившия ми работодатели.

Емил Равенски

Имала съм честта да работим заедно и мога с ръка на сърце да кажа, че са много съвестни, отзивчиви, млади професионалисти, които ще се отнесат с внимание към вашия казус!

Златина Делибанова

Истински професионалисти. Благодаря за добрата работа!!!

Калин Константинов

От личния си опит с Давидкова и Китанова ги препоръчвам горещо – отнесоха се професионално и отделиха изключително внимание на моя казус.

Павел Николов

Млад, но компетентен колектив. Удоволствие е да се работи с тях!

Христина Димова

Close Menu