info @ dklegal.eu | +359 876 679731 | +359 876 679731
Нашата главна цел е да предлагаме компетентно правно обслужване и да намираме успешни решения на всеки казус.

Адвокатска кантора “Давидкова и Китанова” е създадена от адвокатите Елица Давидкова и Катерина Китанова водени от идеата, че най-силните оръжия на добрия адвокат са неговата информираност и постоянното поддържане и допълване на знанията. Въпреки, че сме утвърдени професионалисти, ние непрекъснато се усъвършенстваме, като участваме в различни професионални обучения и повишаваме квалификацията си, като разширяваме и обогатяваме нашите знания и опит, за да можем да предоставяме на нашите клиенти висококачествени юридически услуги, за да бъдем креативни и по най-добрия начин да гарантираме успешната защита на законните права и интереси на всеки отделен клиент във всеки отделен случай.

Страстта и отдадеността към работата са нашият задвижващ механизъм.

Страст, всеотдайност, професионализъм и компетентност, съчетани с любопитство и стремеж към обогатяване на знанията в професията, ръководят нашата работа като адвокати. За да намерим най-подходящото за Вас решение, ние влагаме винаги най-доброто от себе си. Като прилагаме най-добрите адвокатски практики утвърдени във времето, придобити въз основа на нашия богат опит и след задълбочено и детайлно изучаване на всеки отделен случай, ние предлагаме най-добрата за Вашия случай правна стратегия. Този начин на работа доведе до изграждането на добри отношения и взаимно доверие с нашите клиенти, което е най-голямото удовлетворение в нашата професия.

Нашите ценности са: честност., почтеност., отдаденост.

За нас е важно услугата, която предлагаме, да удовлетворява нуждите на нашите клиенти. За нас е важно да ни се доверите и ние да оправдаем доверието Ви. Работим, за да намерим и да Ви предложим решение за постигане на Вашите цели. Нашето удовлетворение е в успеха на Вашите дела.

Кантората работи при спазване на строги принципи, с оглед достигане на едно високо и безкомпромисно ниво на обслужване.

Високо качество на правното обслужване, сериозност, бързина и внимание, професионална отговорност, конфиденциалност, коректност, индивидуален подход и лоялност към клиентите, съчетани с прилагане на високи морални и етични стандарти, уважение към хората, установяване на доверие в отношенията и активно взаимодействие и обратна връзка с клиента и професионалната етика са основните принципи, при спазването на които работи Адвокатска кантора “Давидкова и Китанова”.

Първокласни правни услуги и точно изпълнение на поетите ангажименти.

Нашата главна задача е да осигуряваме най – добрата и ефективна правна защита на законните права и интереси на нашите клиенти. Във всяка отделна ситуация предлагаме най-доброто правно решение, съобразявайки спецификата и конкретиката на всеки отделен случай, като го разглеждаме не само през призмата на нашия опит, но и през призмата на актуалната българска и европейска съдебна практика. Ние осигуряваме гъвкави правни решения и изготвяме строго индивидуални правни концепции и стратегии в зависимост от спецификата и сложността на конкретния случай. Като отчитаме индивидуалните особености на казуса на всеки конкретен клиент, гарантираме бързо и ефикасно постигане на оптимални резултати. Правните ни консултации са ефективни по отношение на време и средства. 

С оглед качественото и комплексно обслужване на нашите клиенти, Адвокатска кантора “Давидкова и Китанова” работи в сътрудничество с нотариуси в цялата страна, съдебни изпълнители, икономисти, счетоводни къщи и други специалисти и експерти в различни области.

Работните ни езици са:

Close Menu